Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De zwembaden van Lifestyle Design

Een eigen zwembad is een veel gekoesterde wens en tegenwoordig een wens die steeds gemakkelijker te realiseren is. Voor ieder budget is er wel een passende oplossing, of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, vervaardigd van beton en betegeld met mozaïek, een polyester prefab zwembad of een opzetbad in de tuin voor gebruik in de zomer.

Specialist Whirlpool

Lifestyle Design is specialist op het gebied van whirlpools, of het nu een openbare whirlpool betreft of een particuliere spa of bad,

In ons assortiment hebben we alleen hoogstaande merken zoals Cleopatra en voor de professionele gebruiker werken we met Riviera pools, Iberspa en Spaform. 

De whirlpool techniek is professioneel volgens de huidige normen van de WHBVZ .

Vraag een offerte

Hieronder vindt u een impressie van diverse zwembaden.

Zwembaden

De baden en whirlpools van Lifestyle Design zijn van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. 

Lifestyle Design; van concept tot realisatie

Bekijk ook de andere diensten van Lifestyle Design. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren