Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Lifestyle Design levert maatwerk voor de wellness branche

Lifestyle Design is gespecialiseerd in maatwerk producten gericht op de wellness branche. Of het nu gaat om een sauna, stoomcabine, whirlpool, zwembad of een complete wellness ruimte, we hebben alles in huis én de know how om het complete traject te doorlopen, van concept tot uitvoering.

Advies & Kwaliteit

We adviseren, bespreken de bouwtechnische mogelijkheden en we gebruiken hoofdzakelijk kwaliteitsproducten. Voor elke situatie leveren we een passende oplossing, afgestemd op uw budget.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze klanten onder andere wellness resorts, sportcentra, hotels,  vakantieparken en openbare zwembaden.

Bekijk onze diensten

Bekijk hieronder een selectie van foto's van onlangs gerealiseerde projecten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren